Horoscopen van beroemdheden Cristiano Ronaldo

Horoscopen van Cristiano Ronaldo
wiki image
NaamCristiano Ronaldo
Bekend alsSoccer Player
Geslacht Man
Geboortedatum februari 05, 1985
Leeftijd33
SterrenbeeldWaterman
Chinees sterrenbeeldRat

Horoscoop van vandaag voor Cristiano Ronaldo

Je daghoroscoop geeft aan dat je je moet richten op voelen in plaats van denken. Stuur je gedachten op een mini vakantie en luister naar je gevoelens. Ontdek je potentieel! Je verbeeldingskracht kan vandaag de overhand hebben. Geniet van dit proces en wees voorzichtig om niet de realiteit uit het oog te verliezen. Je bent nooit te oud om een nieuwe uitdaging te zoeken! Leef het leven!



Wikipedia informatie

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Funchal, 5 februari 1985) is een Portugees profvoetballer die bij voorkeur als linksbuiten speelt. Hij verruilde in 2009 Manchester United voor Real Madrid, dat 94 miljoen euro voor hem betaalde. Daarmee was hij tot 2013 de duurste voetballer aller tijden. In 2015 werd hij de all-time topscorer van de UEFA Champions League/Europacup I alsmede de meest scorende Real Madrid-speler ooit. Ronaldo debuteerde in 2003 in het Portugees voetbalelftal, waarvan hij in 2008 aanvoerder, in 2014 topscorer aller tijden en in 2016 recordinternational werd.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Cristiano Ronaldo


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Cristiano Ronaldo

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.