Tarotkaart betekenis en uitleg

Tarotkaart betekenissen

Hier lees je alles over de Grote Arcana tarotkaarten. In het Latijn betekent het 'groot geheim' of 'groot mysterie'. Het staat ook wel bekend onder de naam Trump kaartenset en bestaat uit 22 kaarten. Er zijn 21 genummerde tarotkaarten. De eerste kaart, de dwaas is niet genummerd. Tarotkaarten worden voornamelijk bij Westerse Esoterie gebruikt, maar kan ook worden gebruikt voor toekomstvoorspellingen. Met tarot is het dus mogelijk om je toekomst te voorspellen. Elke kaart staat voor een levensfase, van geboorte tot de dood. Iedereen zal deze levensfasen een of meerdere keren doorlopen. Elke kaart staat voor liefde en geluk in het leven. Zoek naar de diepere betekenis van de tarotkaarten en ontdek wat het voor jou betekent. Probeer er een goed gevoel aan over te houden en pak je voordeel uit de uitkomst van elke kaart.

Klik op een kaart voor meer informatie.
De Dwaas De Magiër Hoge Priesteres De Keizerin De Keizer De Hiërofant De Geliefden Zegewagen Kracht De Kluizenaar Het Rad van Fortuin Oordeel De Gehangene De Dood Matigheid De Duivel De Toren De ster De Maan De Zon Oordeel De Wereld

Fortune teller articles

Sterrenbeeld sterren
De horoscoop van morgen!

Onze gratis online en dagelijkse horoscoop geeft je inzichten over je dagelijks leven! Ben je benieuwd hoe morgen eruit zal zien? Lees hier je horoscoop voor morgen!

Horoscoop
De horoscoop van vandaag!

Onze gratis online en dagelijkse horoscoop geeft je inzichten over je dagelijks leven! Ben je benieuwd hoe vandaag eruit zal zien? Lees hier je horoscoop voor morgen!

Baba Vanga
Wie is Baba Vanga?

Baba Vanga was een Bulgaarse mystica en helderziende die bekendheid verwierf door haar vermeende vermogen om profetieën en voorspellingen over de toekomst te doen.