Horoscopen van beroemdheden Barack Obama

Horoscopen van Barack Obama
wiki image
NaamBarack Obama
Bekend alsUS President
Geslacht Man
Geboortedatum augustus 04, 1961
Leeftijd56
SterrenbeeldLeeuw
Chinees sterrenbeeldRat

Horoscoop van vandaag voor Barack Obama

Je daghoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen. Onthoud: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Breek met je oude gewoonten om vooruitgang te boeken in je leven. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt. Nu!Wikipedia informatie

Barack Hussein Obama II (Honolulu, 4 augustus 1961) is een Amerikaans politicus en schrijver. Hij was de 44e president van de Verenigde Staten, in functie van 20 januari 2009 tot 20 januari 2017. Hij was de eerste Amerikaanse president van (deels) Afrikaanse afkomst.

Tussen 3 januari 2005 en 16 november 2008 was Obama lid van de Senaat als vertegenwoordiger van Illinois en voordien was hij staatssenator in de wetgevende vergadering van zijn thuisstaat. Na het verslaan van de Republikeinse kandidaat John McCain tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2008 werd hij op 20 januari 2009 tijdens de inauguratie op het Capitool beëdigd als president.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Barack Obama


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Barack Obama

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.