Hieronder vind je je tarotkaar van vandaag. Gebruik het advies wijs. Onthoud dat jij in controle bent over je toekomst. Wij wensen je een hele fijne dag!!

De Toren

Betekenis Tarot

De toren is de zestiende kaart van de tarot kaartenset en symboliseert het verlies van zekerheden. Zaken waarover je zeker bent lijken te verdwijnen. Dit kan in het begin best angstig zijn, maar je zult ontdekken dat deze veranderingen goed en bevrijdend kunnen uitpakken. De toren geeft aan dat het verlies van bepaalde zaken je onzeker kan maken, maar hierdoor is er plek voor nieuwe gebeurtenissen en gedachten. Mogelijk ben je die zaken ontgroeid? Wees niet bang om iets waar je je angstvallig aan vast houdt achter te laten.

Sleutelwoorden:
Loslaten Onzekerheid Onzeker gevoel 
Veranderingen Bevrijding 

Carrière tarot

Heb je zorgen over je werk? Veranderingen in je organisatie maken je wellicht onzeker. Wat gaat er gebeuren? Een reorganisatie, een nieuwe baas? Houd je gedachten onder controle, want je zult ontdekken dat veranderingen bevrijdend kunnen zijn! Het zal wel eens mee kunnen gaan vallen. Als je op zoek bent naar een (nieuwe) carrière, vergeet dan even je zekerheden. Probeer eens te kijken naar je onzekerheden, zoek iets wat je nog niet eerder hebt gedaan. Als je het lef hebt zit er iets moois in het verschiet!

Sleutelwoorden:
Onzeker gevoel Veranderingen Bevrijding 

Liefdestarot

Een dierbaar persoon heeft je gekwetst, of dit staat helaas te gebeuren. De relatie waarover je zo zeker dacht te zijn krijgt een klap. Denk eens na over deze relatie, ben je hem niet ontgroeid? Soms is het goed iets te veranderen in zo'n relatie. Veranderingen die in het begin beangstigend lijken, vooral als het gaat op de persoon waarvan je houdt. Uiteindelijk zal dit leiden tot iets goeds. Een verandering zal bevrijdend voelen. Ook voor de singles die dit lezen, wees niet bang voor veranderingen. Toon je onzekerheid naar andere personen en je zult positief worden verrast!

Sleutelwoorden:
Onzekerheid Onzeker gevoel Veranderingen 

De Toren
StartTarotkaartenMeer Tarot
Over Tarotkaarten

Jouw toekomst is erg belangrijk voor jou! Natuurlijk wil je weten hoe je leven er in de toekomst uit zal zien. Onze tarotkaarten kunnen je meer inzicht geven over je leven en je toekomstige leven! Onze gratis tarotkaart beschrijvingen vind je hier!


Tags

tarot  tarotkaart  tarot voorspellingen  tarotlezing  grote arcana  de dwaas  de magiër  hoge priesteres  de keizerin  de keizer  de hoge priester  geliefden  zegewagen  kracht  kluizenaar  rad van fortuin  gerechtigheid  de gehangene  dood  matigheid  de duivel  de Toren  ster  de maan  de zon  oordeel  de wereld 
Kom alles te weten over de tarotkaarten met onze gratis tarotkaart beschrijvingen!