Horoscopen van beroemdheden Tina Fey

Horoscopen van Tina Fey
wiki image
NaamTina Fey
Bekend alsTV Actrice
Geslacht Vrouw
Geboortedatum mei 18, 1970
Leeftijd48
SterrenbeeldStier
Chinees sterrenbeeldHond

Horoscoop van vandaag voor Tina Fey

Het leven is wat je er nu deze Dinsdag van maakt. Leef het in dit moment. Richt op wat je nu doet en accepteer de situatie zoals die nu is. Als je je niet optimaal voelt deze Dinsdag, erken dat dan. Zorg dat je rust en ruimte voor jezelf neemt en accepteer dat het deze Dinsdag niet jouw dag is. Ga er zo goed mogelijk mee om. De kennis waar je naar op zoek bent staat geschreven in je hart. Het komt van binnen, het is niet buiten jezelf te vinden.Wikipedia informatie

Elizabeth Stamatina (Tina) Fey (Upper Darby (Pennsylvania), 18 mei 1970) is een Amerikaans schrijfster, comédienne, actrice en producent.

Ze heeft in haar carrière vijf Emmy Awards, drie Golden Globes en drie SAG Awards gekregen. Fey schreef onder meer Mean Girls, 30 Rock en voor Saturday Night Live. Eén van de haar kenmerkende imitaties is die van Sarah Palin. Fey werd door Barbara Walters één van de '10 meest fascinerende mensen van 2008' genoemd.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Tina Fey


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Tina Fey

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.