Horoscopen van beroemdheden Tina Fey

Horoscopen van Tina Fey
wiki image
NaamTina Fey
Bekend alsTV Actrice
Geslacht Vrouw
Geboortedatum mei 18, 1970
Leeftijd48
SterrenbeeldStier
Chinees sterrenbeeldHond

Horoscoop van vandaag voor Tina Fey

Je daghoroscoop geeft aan dat je je op mindfulness moet richten. Aanschouw zaken met mildheid en vertedering en bemerk de positieve invloed van deze benadering. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Wees lief voor jezelf deze Woensdag. Neem tijd voor jezelf en denk aan je successen. Doe dit regelmatig zodat succes een gewoonte voor je wordt.Wikipedia informatie

Elizabeth Stamatina (Tina) Fey (Upper Darby (Pennsylvania), 18 mei 1970) is een Amerikaans schrijfster, comédienne, actrice en producent.

Ze heeft in haar carrière vijf Emmy Awards, drie Golden Globes en drie SAG Awards gekregen. Fey schreef onder meer Mean Girls, 30 Rock en voor Saturday Night Live. Eén van de haar kenmerkende imitaties is die van Sarah Palin. Fey werd door Barbara Walters één van de '10 meest fascinerende mensen van 2008' genoemd.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Tina Fey


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Tina Fey

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.