Horoscopen van Sven Kramer

Horoscopen van Sven Kramer
Naam Sven Kramer wiki image
Bekend als Schaatser
Geslacht Man
Geboortedatum april 23, 1986
Leeftijd 34
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld Tijger

Horoscoop van vandaag voor Sven Kramer

Je daghoroscoop geeft aan dat mislukking niet bestaat. Enkel terugkoppeling bestaat. Accepteer de terugkoppeling en leer van de ervaring! Begrijp dat iedereen gevoelens heeft en ga daar voorzichtig mee om. Behandel iemand anders zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Onthoud dit als je met anderen praat. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.


Bekijk de horoscoop 2019 van Sven Kramer

Horoscoop 2019 van Sven Kramer

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Sven Kramer

Chinese Horoscoop 2019 van Sven Kramer

Wikipedia informatie

Sven Kramer (Heerenveen, 23 april 1986) is een Nederlands langebaanschaatser. Hij is drievoudig olympisch kampioen op de 5000 meter, enkelvoudig olympisch kampioen ploegenachtervolging, negenvoudig wereldkampioen allround en tienvoudig Europees kampioen allround. Daarnaast werd hij achtmaal wereldkampioen op de 5000 en vijfmaal op de 10.000 meter. Hij werd ook achtmaal wereldkampioen op de ploegenachtervolging. Hij is de zoon van voormalig langebaanschaatser Yep Kramer.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Sven Kramer
Terug naar beroemdheden horoscopen

Tags

Sven Kramer  beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat voorspellen de horoscopen voor onze beroemdheden? Hier is de horoscoop van Sven Kramer