Horoscopen van Rihanna

Horoscopen van Rihanna
Naam Rihanna wiki image
Bekend als Popster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum februari 20, 1988
Leeftijd 32
Sterrenbeeld Vissen
Chinees sterrenbeeld Draak

Horoscoop van vandaag voor Rihanna

Het leven is wat je er nu deze Zaterdag van maakt. Leef het in dit moment. Richt op wat je nu doet en accepteer de situatie zoals die nu is. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt. Nu!


Bekijk de horoscoop 2019 van Rihanna

Horoscoop 2019 van Rihanna

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Rihanna

Chinese Horoscoop 2019 van Rihanna

Wikipedia informatie

Rihanna, artiestennaam van Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 20 februari 1988), is een Barbadiaanse zangeres. Ze brak in 2005 wereldwijd door met haar debuutsingle Pon de Replay, dat in veel landen de top 5 behaalde. Nog meer succes kreeg ze dankzij A Girl Like Me, waarop de hits SOS en Unfaithful staan. In 2007 maakte ze definitief haar naam als popartiest en sekssymbool met Good Girl Gone Bad. Het album omvat vele hits, waaronder Umbrella, Don't Stop the Music, Take a Bow en Disturbia.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Rihanna
Terug naar beroemdheden horoscopen

Tags

Rihanna  beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat voorspellen de horoscopen voor onze beroemdheden? Hier is de horoscoop van Rihanna