Horoscopen van beroemdheden Rihanna

Horoscopen van Rihanna
wiki image
NaamRihanna
Bekend alsPopster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum februari 20, 1988
Leeftijd29
SterrenbeeldVissen
Chinees sterrenbeeldDraak

Horoscoop van vandaag voor Rihanna

Vandaag is het van belang om je mannetje te staan. Voor jezelf kiezen is noodzakelijk om uiteindelijk voor anderen te kunnen zorgen. Verspil je energie niet aan mensen die je hierdoor egoistisch vinden. Als je wilt dat iets een succes wordt dan is enkel intentie niet voldoende. Discipline is net zo belangrijk. Vecht tegen je luiheid. Concentreer op hoe jij je voelt, niet op hoe iets een ander beinvloedt. Als je intentie goed is zal het effect op anderen ook goed zijn.Wikipedia informatie

Rihanna, artiestennaam van Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 20 februari 1988), is een Barbadiaanse zangeres.

Rihanna brak in 2005 wereldwijd door met haar debuutsingle Pon de Replay, dat in veel landen de top vijf behaalde. In de jaren daarna scoorde ze een groot aantal internationale hits, waaronder SOS (2006), Umbrella (2007), Disturbia (2008), Love the Way You Lie (2010), We Found Love (2011) en Diamonds (2012).

In totaal heeft de zangeres wereldwijd dertig miljoen albums en 120 miljoen singles verkocht.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Rihanna


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Rihanna

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.