Horoscopen van beroemdheden Rihanna

Horoscopen van Rihanna
wiki image
NaamRihanna
Bekend alsPopster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum februari 20, 1988
Leeftijd30
SterrenbeeldVissen
Chinees sterrenbeeldDraak

Horoscoop van vandaag voor Rihanna

Vandaag is het tijd om je te richten op vertrouwen. Vertrouw in jezelf en vertrouw in anderen. Om anderen te kunnen vertrouwen moet je jezelf ook vertrouwen. Dit doe je door je afspraken met jezelf na te komen. Je gedachten zullen wellicht veelvuldig afdwalen naar het verleden of de toekomst. Stop dit proces, het enige moment dat je leeft is nu. Wees lief voor jezelf vandaag. Neem tijd voor jezelf en denk aan je successen. Doe dit regelmatig zodat succes een gewoonte voor je wordt.Wikipedia informatie

Rihanna, artiestennaam van Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 20 februari 1988), is een Barbadiaanse zangeres. Ze brak wereldwijd door met haar debuutsingle Pon de Replay, dat in veel landen de top vijf behaalde. Nog meer succes kreeg ze dankzij A Girl Like Me, waarop de hits SOS en Unfaithful staan. In 2007 maakte ze definitief haar naam als popartiest en sexsymbool met Good Girl Gone Bad. Het album omvat vele hits, waaronder Umbrella, Don't Stop The Music, Take A Bow en Disturbia.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Rihanna


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Rihanna

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.