Horoscopen van beroemdheden Rihanna

Horoscopen van Rihanna
wiki image
NaamRihanna
Bekend alsPopster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum februari 20, 1988
Leeftijd30
SterrenbeeldVissen
Chinees sterrenbeeldDraak

Horoscoop van vandaag voor Rihanna

Romantiek staat boven aan de prioriteitenlijst vandaag. Zorg ervoor dat je hierover een goed gesprek hebt en/of je gevoelens uit ten opzichte van iemand waar je om geeft. Alhoewel we er ons vaak niet van bewust zijn, onthoud dat alles met elkaar verbonden is. Als je je bewust bent van dit concept verrijkt dat je leven. De kennis waar je naar op zoek bent staat geschreven in je hart. Het komt van binnen, het is niet buiten jezelf te vinden.Wikipedia informatie

Rihanna, artiestennaam van Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 20 februari 1988), is een Barbadiaanse zangeres. Ze brak wereldwijd door met haar debuutsingle Pon de Replay, dat in veel landen de top vijf behaalde. Nog meer succes kreeg ze dankzij A Girl Like Me, waarop de hits SOS en Unfaithful staan. In 2007 maakte ze definitief haar naam als popartiest en sexsymbool met Good Girl Gone Bad. Het album omvat vele hits, waaronder Umbrella, Don't Stop The Music, Take A Bow en Disturbia.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Rihanna


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Rihanna

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.