Horoscopen van Kesha

Horoscopen van Kesha
Naam Kesha wiki image
Bekend als Popster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum maart 01, 1987
Leeftijd 33
Sterrenbeeld Vissen
Chinees sterrenbeeld Tijger

Horoscoop van vandaag voor Kesha

Vandaag is het tijd om je te richten op positieve gedachten. De energie gaat waar jij je aandacht op richt. Richt je op positieve gedachten en je energie zal zich daarop richten. Als je deze Dinsdag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.


Bekijk de horoscoop 2019 van Kesha

Horoscoop 2019 van Kesha

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Kesha

Chinese Horoscoop 2019 van Kesha

Wikipedia informatie

Kesha Rose Sebert (Los Angeles, 1 maart 1987), beter bekend als Kesha (voorheen Ke$ha), is een Amerikaanse popzangeres, songwriter en actrice. Ze brak in 2009 door met de hits Right Round (een samenwerking met Flo Rida) en TiK ToK, die allebei de nummer 1-positie bereikten op de Amerikaanse Hot 100 lijst. TiK ToK was het grootste digitale nummer ooit, deze was wereldwijd 16,5 miljoen keer verkocht. Daarna scoorde ze nog een aantal hits, waaronder We R Who We R (2010), Die Young (2012) en Timber (2013, met Pitbull).

Kesha bracht vier studioalbums uit: Animal (2010), Warrior (2012), Rainbow (2017) en High Road (2020).

Bekijk je de volgende horoscopen voor Kesha
Terug naar beroemdheden horoscopen

Tags

Kesha  beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat voorspellen de horoscopen voor onze beroemdheden? Hier is de horoscoop van Kesha