Horoscopen van beroemdheden Kesha

Horoscopen van Kesha
wiki image
NaamKesha
Bekend alsPopster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum maart 01, 1987
Leeftijd32
SterrenbeeldVissen
Chinees sterrenbeeldTijger

Horoscoop van vandaag voor Kesha

Deze Zaterdag is het tijd om je te richten op verbinding. Verbinding met jezelf en met anderen. Om met anderen te kunnen verbinden moet je eerst in verbinding zijn met jezelf. Als je je niet optimaal voelt vandaag, erken dat dan. Zorg dat je rust en ruimte voor jezelf neemt en accepteer dat het vandaag niet jouw dag is. Ga er zo goed mogelijk mee om. Onze grootste zwakte ligt in het opgeven. De meest zekere manier om succes te hebben is het gewoon nog een keer te proberen.


Bekijk de horoscoop 2019 van Kesha

Horoscoop 2019 van Kesha

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Kesha

Chinese Horoscoop 2019 van Kesha

Wikipedia informatie

Kesha Rose Sebert (Los Angeles, 1 maart 1987), beter bekend als Kesha (voorheen Ke$ha), is een Amerikaanse popzangeres en actrice. Ze brak in 2009 door met de hits Right round (een samenwerking met Flo Rida) en Tik tok. Daarna scoorde ze nog een aantal hits, waaronder We R who we R (2010), Die young (2012) en Timber (2013, met Pitbull).

Kesha bracht drie studioalbums uit: Animal (2010), Warrior (2012) en Rainbow (2017). Ook maakte ze een ep, genaamd Cannibal(2010).

Bekijk je de volgende horoscopen voor Kesha


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Kesha

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.