Horoscopen van beroemdheden Kesha

Horoscopen van Kesha
wiki image
NaamKesha
Bekend alsPopster
Geslacht Vrouw
Geboortedatum maart 01, 1987
Leeftijd33
SterrenbeeldVissen
Chinees sterrenbeeldTijger

Horoscoop van vandaag voor Kesha

Vandaag is een speciale dag voor jou. Je benadert situaties met een bewuste aandacht waardoor je de situatie beter de baas bent. Als je wilt dat iets een succes wordt dan is enkel intentie niet voldoende. Discipline is net zo belangrijk. Vecht tegen je luiheid. Wees vastbesloten om vrolijk en gelukkig te zijn in welke situatie dan ook. Tegenslag is niet bepaald door de omstandigheden, maar onze houding ten opzichte van deze situatie. Doorbreek dit patroon!


Bekijk de horoscoop 2019 van Kesha

Horoscoop 2019 van Kesha

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Kesha

Chinese Horoscoop 2019 van Kesha

Wikipedia informatie

Kesha Rose Sebert (Los Angeles, 1 maart 1987), beter bekend als Kesha (voorheen Ke$ha), is een Amerikaanse popzangeres, songwriter en actrice. Ze brak in 2009 door met de hits Right Round (een samenwerking met Flo Rida) en TiK ToK, die allebei de nummer 1-positie bereikten op de Amerikaanse Hot 100 lijst. TiK ToK was het grootste digitale nummer ooit, deze was wereldwijd 16,5 miljoen keer verkocht. Daarna scoorde ze nog een aantal hits, waaronder We R Who We R (2010), Die Young (2012) en Timber (2013, met Pitbull).

Kesha bracht vier studioalbums uit: Animal (2010), Warrior (2012), Rainbow (2017) en High Road (2020).

Bekijk je de volgende horoscopen voor Kesha


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Kesha

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.