Horoscopen van beroemdheden John Cena

Horoscopen van John Cena
wiki image
NaamJohn Cena
Bekend alsWrestler
Geslacht Man
Geboortedatum april 23, 1977
Leeftijd41
SterrenbeeldStier
Chinees sterrenbeeldSlang

Horoscoop van vandaag voor John Cena

Je daghoroscoop geeft aan dat je je moet richten op voelen in plaats van denken. Stuur je gedachten op een mini vakantie en luister naar je gevoelens. Ontdek je potentieel! Als je bemerkt dat zaken niet zo lopen als dat jij zou willen neem dan even een stap terug. Observeer de situatie en focus op wat jij kan doen om de situatie te veranderen. Concentreer op hoe jij je voelt, niet op hoe iets een ander beinvloedt. Als je intentie goed is zal het effect op anderen ook goed zijn.Wikipedia informatie

John Felix Anthony Cena (West Newbury (Massachusetts), 23 april 1977) is een Amerikaans acteur, televisiepresentator, rapper en professioneel worstelaar die werkzaam is bij WWE.

In WWE won Cena, tot nu toe, 24 kampioenschappen waarvan 16 wereldtitels en 4 tag team-titels. Hij won 11 keer het WWE Championship en is nog steeds de recordhouder. In 2009, 2010 en 2012 kreeg Cena een Slammy Award voor de "Superstar of the Year".

Buiten het worstelen, stelde Cena, in 2005, zijn rapalbum "You Can't See Me" voor en in 2006, maakte Cena met de film The Marine zijn debuut als filmster. Later verscheen hij in diverse films zoals 12 Rounds, in 2009, en Legendary, in 2010.

Bekijk je de volgende horoscopen voor John Cena


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden John Cena

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.