Horoscopen van John Cena

Horoscopen van John Cena
Naam John Cena wiki image
Bekend als Wrestler
Geslacht Man
Geboortedatum april 23, 1977
Leeftijd 43
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld Slang

Horoscoop van vandaag voor John Cena

Het leven is wat je er nu deze Woensdag van maakt. Leef het in dit moment. Richt op wat je nu doet en accepteer de situatie zoals die nu is. Je gedachten zullen wellicht veelvuldig afdwalen naar het verleden of de toekomst. Stop dit proces, het enige moment dat je leeft is nu. Concentreer op hoe jij je voelt, niet op hoe iets een ander beinvloedt. Als je intentie goed is zal het effect op anderen ook goed zijn.


Bekijk de horoscoop 2019 van John Cena

Horoscoop 2019 van John Cena

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van John Cena

Chinese Horoscoop 2019 van John Cena

Wikipedia informatie

John Felix Anthony Cena (West Newbury (Massachusetts), 23 april 1977) is een Amerikaanse professioneel worstelaar, acteur, rapper en televisiepresentator die als worstelaar sinds 2001, tegenwoordig parttime , actief is in de World Wrestling Entertainment.

Cena wordt over het algemeen beschouwd als een van de grootste, meest polariserende en meest invloedrijke entertainmentworstelaars aller tijden. Cena veroverde net als Ric Flair een recordaantal van 16 WWE World Heavyweight Championships en is tweevoudig winnaar van Royal Rumble, in 2008 en 2013. Cena is tevens een 4-voudig World Tag Team Champion , waarvan de eerste keer met Shawn Michaels.

Cena speelde in 2006 voor het eerst de hoofdrol bij WrestleMania en deed dit daarna nog vier keer ; bij het evenement WrestleMania 22, als titelhouder van het WWE Championship tegen zijn uitdager Triple H. Cena was een jaar later ook de headliner van WrestleMania 23, een wedstrijd voor het WWE Championship van Cena met Shawn Michaels als uitdager. In 2011, 2012 en 2013 was Cena de headliner bij drie opeenvolgende edities van WrestleMania; bij het evenement WrestleMania XXVII was Cena de uitdager van WWE Champion The Miz , bij het evenement WrestleMania XXVIII worstelde hij tegen The Rock en bij het evenement WrestleMania 29 daagde hij WWE Champion The Rock uit.

Op 15 december 2013, bij het evenement Tables, Ladders and Chairs, was Cena de laatste worstelaar die de gouden titelriem van de WWE, het World Heavyweight Championship, heeft gedragen alvorens men de titelriem fuseerde met het WWE Championship van de toenmalige titelhouder Randy Orton. Orton won beide titelriemen.

Bekijk je de volgende horoscopen voor John Cena
Terug naar beroemdheden horoscopen

Tags

John Cena  beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat voorspellen de horoscopen voor onze beroemdheden? Hier is de horoscoop van John Cena