Horoscopen van beroemdheden Angelina Jolie

Horoscopen van Angelina Jolie
wiki image
NaamAngelina Jolie
Bekend alsFilm actrice
Geslacht Vrouw
Geboortedatum juni 04, 1975
Leeftijd44
SterrenbeeldTweeling
Chinees sterrenbeeldTijger

Horoscoop van vandaag voor Angelina Jolie

Vandaag is een speciale dag voor jou. Je benadert situaties met een bewuste aandacht waardoor je de situatie beter de baas bent. Als je deze Dinsdag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Het is tijd om meer te voelen. Verbind je spirituele hart met een spiritueel bestaan


Bekijk de horoscoop 2019 van Angelina Jolie

Horoscoop 2019 van Angelina Jolie

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Angelina Jolie

Chinese Horoscoop 2019 van Angelina Jolie

Wikipedia informatie

Angelina Jolie, geboren als Angelina Jolie Voight (Los Angeles, 4 juni 1975) is een Amerikaans actrice. Ze won drie Golden Globes, twee Screen Actors Guild Awards, en een Oscar, voor haar rollen in George Wallace (1997), Gia (1998), en Girl, Interrupted (1999). Ze verwierf internationale bekendheid met haar rol als videogameheldin Lara Croft in Lara Croft: Tomb Raider (2001) en vestigde zich als een van de bestbetaalde actrices in Hollywood met de Tomb Raider-sequel The Cradle of Life (2003).

Jolie bewees haar status als actiefilmster met Mr. & Mrs. Smith (2005) en Wanted (2008) – haar grootste kassuccessen tot op heden – en ontving lovende kritieken voor haar rollen in A Mighty Heart (2007) en Changeling (2008), waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Angelina Jolie


Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van beroemdheden Angelina Jolie

Het kan best interessant zijn om de horoscopen van beroemdheden te lezen! Wat zal er gebeuren met ze in de nabije toekomst? Je ontdekt het hier met behulp van de horoscopen van de bekendheden!


Tags

beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat betekenen onze horoscopen voor onze beroemde sterren? Bekijk snel welk sterrenbeeld ze hebben en wat hun geboortedatum betekent voor hun.