Horoscopen van Angelina Jolie

Horoscopen van Angelina Jolie
Naam Angelina Jolie wiki image
Bekend als Film actrice
Geslacht Vrouw
Geboortedatum juni 04, 1975
Leeftijd 45
Sterrenbeeld Tweeling
Chinees sterrenbeeld Tijger

Horoscoop van vandaag voor Angelina Jolie

Het leven is een delicate balans tussen het positieve en negatieve. Je daghoroscoop geeft aan dat je je vandaag zal richten op het positieve en het negatieve met vertrouwen tegemoet treedt. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Respecteer dat iedereen anders is. Focus op wat we gemeen hebben op een hoger spiritueel niveau. Focus op geluk, liefde en wijsheid.


Bekijk de horoscoop 2019 van Angelina Jolie

Horoscoop 2019 van Angelina Jolie

Bekijk de Chinese horoscoop voor 2019 van Angelina Jolie

Chinese Horoscoop 2019 van Angelina Jolie

Wikipedia informatie

Angelina Jolie, geboren als Angelina Jolie Voight (Los Angeles, 4 juni 1975) is een Amerikaans actrice. Ze won drie Golden Globes, twee Screen Actors Guild Awards, en een Oscar, voor haar rollen in George Wallace (1997), Gia (1998), en Girl, Interrupted (1999). Ze verwierf internationale bekendheid met haar rol als videogameheldin Lara Croft in Lara Croft: Tomb Raider (2001) en vestigde zich als een van de bestbetaalde actrices in Hollywood met de Tomb Raider-sequel The Cradle of Life (2003).

Jolie bewees haar status als actiefilmster met Mr. & Mrs. Smith (2005) en Wanted (2008) – haar grootste kassuccessen tot op heden – en ontving lovende kritieken voor haar rollen in A Mighty Heart (2007) en Changeling (2008), waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg.

Bekijk je de volgende horoscopen voor Angelina Jolie
Terug naar beroemdheden horoscopen
Over Horoscopen van Angelina Jolie

Misschien vind je het interessant om de horoscopen van onze beroemdheden te lezen! Hier vind je de horoscoop van Angelina Jolie


Tags

Angelina Jolie  beroemdheden horoscoop  horoscoop beroemd  horoscoop filmster  Toekomst voorspellingen  beroemdheden  Popster  film actrice  film acteur  vine star horoscoop  reality star horoscoop  Chinese beroemdheid horoscoop  gratis 
Wat voorspellen de horoscopen voor onze beroemdheden? Hier is de horoscoop van Angelina Jolie