De voorspellingen van Nostradamus voor 2023

De voorspellingen van Nostradamus voor 2023

Ken je Nostradamus? Misschien heb je wel eens van deze persoon gehoord? Hij is een Fransman die leefde van 1503 tot 1566. Hij was apotheker en arts, maar vooral bekend om zijn enthousiasme over astrologie. Als medium werd hij beroemd met zijn boek 'Les Prohpeties'. Hij voorspelde heel wat gebeurtenissen. Denk aan oorlogen, de opkomst van Hitler, terrorisme in Europa. Ook enkele specifieke onderdelen zoals de dood van prinses Diana, de aanslagen van 11 september en het ongeluk met een spaceshuttle. Hij deed ook enkele voorspellingen over 2023! Wil je daar meer over weten? Nostradamus wordt beschouwd als het beroemdste medium ooit! Uit zijn boek 'Les Prohpeties' kun je talloze voorspellingen halen. Lees hier de voorspellingen voor 2023

Foute voorspellingen voor 2023

Let op, er zijn veel blogs en sites met sensationele interpretaties over de voorspellingen van 2023. Veel hiervan is echter niet terug te halen uit de daadwerkelijke voorspellingen. Denk aan klimaatrampen, een wereldoorlog, hongersnood in Afrika. Wees gerust, deze rampzalige voorspellingen vind je niet terug voor 2023! Gelukkig maar!

Voorspelling over koningin Elizabeth in 2022

Wat wel correct is, en wat je mogelijk al wist, is dat Nostradamus voor 2022 correct voorspelt heeft dat de koningin van Engeland: Queen Elizabeth II zou komen te overlijden op 96-jarige leeftijd. Dit is daadwerkelijk terug te lezen in het boek 'Nostradamus: The Complete Prophesies for the Future', van Mario Reading. Dit boek bevat een selectie van de meest belangrijke, relevante voorspellingen van Nostradamus. Nu is het natuurlijk heel interessant om te kijken welke voorspellingen hij voor 2023 heeft gedaan! Wat je overigens niet overal terugleest, is dat in dit boek nog een voorspelling staat over de mogelijk grote gevolgen van het overlijden van de Queen! De zoon van Queen Elizabeth II, Prins Charles is als eerste zoon de logische opvolger. Inmiddels is hij daarom inmiddels gekroond tot King Charles III. Belangrijk om te weten is dat Charles eerder getrouwd is geweest met Prinses Diana. Zij is treurig genoeg overleden bij een auto-ongeluk in Parijs, wat overigens ook al door Nostradamus voorspel is! Vervolgens is hij getrouwd met zijn jeugdliefde Camilla Parker Bowles. Gezien het burgerlijke karakter van dit huwelijk, is de Engelse kerk niet blij met de troonopvolging. Dit leidt mogelijk tot een crisis in Engeland, waarbij uiteindelijk de nieuwe Koning en Konining wel aan het langste eind trekken! We zullen zien hoe dit verder gaat in het komende jaar!

Wat is er dan verder te lezen in versen die gaan over het jaar 2023? Hieronder is de oorspronkelijke Franse vers (het kwadrijn) te lezen van Nostradamus dat betrekking zou moeten hebben op dit jaar.

Nostradamus 2023 Kwatrijn 5/23

Les deux contens feront unis ensemble,

Quand la plufpart à Mars feront conioinct:

Le grand d'Affrique en efFrayeur & tremble,

Duumvirat par la claffe defioinct

Het is nogal moeilijk te vertalen, vanwege de oude spelling, maar uit deze tekst zijn twee voorspellingen te halen. De eerste gaat over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. De tweede gaat over een leider in Afrika die ergens heel bang voor is geworden. Beide zal ik hieronder toelichten.

Vrede tussen Rusland en Oekraïne?

We kunjnen iets lezen als: 'Een vereniging van 2 partijen of personen die 'tevreden' zijn, terwijl de meerderheid zich richt op Mars' Velen denken hierbij aan de planeet Mars. Gaan we in 2023 naar Mars toe reizen? Logischer is om te concluderen dat dit gaat over de God van de oorlog: Mars. De twee partijen zouden Rusland en Oekraine kunnen zijn. Beide leiders zullen erg tevreden zijn: President Zelensky van de Oekraine omdat hij de laatste maanden van 2022 veel land heeft terug weten te veroveren. In tegenstelling tot wat iedereen dacht aan het begin van de oorlog.

Ondanks vele tegenvallers zal President Poetin tevreden zijn over het feit dat hij onrechtmatig, maar succesvol een deel van de Oekraine heeft weten te annexeren. Het betreft hier 4 regio's in de Oekraine. Je zou denken dat hiermee de rust terug komt, maar dat blijkt voorlopig. Veel mensen zijn nog niet klaar met de oorlog, ondanks de winter van 2023. Na de winter lijkt het er op dat de oorlog weer door gaat. Dit heeft ook te maken met de vele vluchtelingen die naar omringende landen zijn gevlucht, en de onrust in en rond de geannexeerde regio's. Laten we hopen dat de rust sneller terug keert dan voorspelt!

Nieuwe Nigeriaanse leider in 2023?

Nigeria is een land waar al lange tijd spanningen zijn. Denk aan de armoede, corruptie, terreurdaden van Boko Haram en criminaliteit. Het is geen gemakkelijk land om in te leven. In 2023 staat er iets bijzonders te gebeuren. De huidige president Buhari stopt. In februari vinden er verkiezingen plaats en komt er een nieuwe Afrikaanse leider. Deze leider krijgt het niet makkelijk. De machtsoverdracht zal niet zonder slag of stoot gaan. Veel burgers zijn niet blij met de nieuwe 'gekozen' leider. Het land is in tweestrijd. Dit zal grote, heftige gevolgen hebben voor de leider en het land.


Ben je nu zelf benieuwd naar je persoonlijke voorspellingen voor 2023? Kijk dan snel op de voorspellingen 2023 pagina. Daarnaast hebben we een horoscoop voor 2023 en een Chinese horoscoop voor 2023. Bekijk het en leer over je toekomst op basis van je sterrenbeeld!Deel ons op de socials!

Ontvang karma door je resultaat of onze inhoud te delen op de socials!


Fortune teller articles

Horoscoop
De horoscoop van vandaag!

Onze gratis online en dagelijkse horoscoop geeft je inzichten over je dagelijks leven! Ben je benieuwd hoe vandaag eruit zal zien? Lees hier je horoscoop voor morgen!

Baba Vanga
Wie is Baba Vanga?

Baba Vanga was een Bulgaarse mystica en helderziende die bekendheid verwierf door haar vermeende vermogen om profetieën en voorspellingen over de toekomst te doen.

Baba Vanga voorspellingen 2023
Baba Vanga Voorspellingen 2023

Baba Vanga was een Bulgaarse waarzegster. Wil je weten wat zij voorspelde voor 2023?