Horoscopen van john cena

Horoscopen van john cena

Horoscopen van John Cena
wiki image
Naam John Cena
Bekend als Wrestler
Geslacht Man
Geboortedatum April 23, 1977
Leeftijd 46
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld Slang

Horoscoop van vandaag voor John Cena

Vandaag is het tijd om je instinct te volgen. Vertrouw jezelf en volg je eigen plan. Dit zal anderen inspireren om hetzelfde te doen! Probeer zaken anders te benaderen deze Zaterdag. Als je dit niet doet zullen deze zaken ook niet anders zijn. Het is tijd om meer te voelen. Verbind je spirituele hart met een spiritueel bestaan.


Bekijk de horoscoop 2023 van John Cena

Horoscoop 2023 van John Cena

Bekijk de Chinese horoscoop 2023 van John Cena

Chinese horoscoop 2023 van John Cena

Wikipedia informatie

John Felix Anthony Cena (West Newbury (Massachusetts), 23 april 1977) is een Amerikaans professioneel worstelaar, acteur, rapper en televisiepresentator die als worstelaar sinds 2001, tegenwoordig parttime, actief is bij World Wrestling Entertainment.Cena wordt over het algemeen beschouwd als een van de grootste, meest polariserende en invloedrijkste entertainmentworstelaars aller tijden. Cena veroverde net als Ric Flair een recordaantal van 16 WWE World Heavyweight Championships en is tweevoudig winnaar van Royal Rumble, in 2008 en 2013. Cena is tevens een 4-voudig World Tag Team Champion, waarvan de eerste keer met Shawn Michaels.Cena speelde in 2006 voor het eerst de hoofdrol bij WrestleMania en deed dit daarna nog vier keer; bij het evenement WrestleMania 22, als titelhouder van het WWE Championship tegen zijn uitdager Triple H. Cena was een jaar later ook de headliner van WrestleMania 23, een wedstrijd voor het WWE Championship van Cena met Shawn Michaels als uitdager. In 2011, 2012 en 2013 was Cena de headliner bij drie opeenvolgende edities van WrestleMania; bij het evenement WrestleMania XXVII was Cena de uitdager van WWE Champion The Miz, bij het evenement WrestleMania XXVIII worstelde hij tegen The Rock en bij het evenement WrestleMania 29 daagde hij WWE Champion The Rock uit.Op 15 december 2013, bij het evenement Tables, Ladders and Chairs, was Cena de laatste worstelaar die de gouden titelriem van de WWE, het World Heavyweight Championship, heeft gedragen alvorens men de titelriem fuseerde met het WWE Championship van de toenmalige titelhouder Randy Orton. Orton won beide titelriemen.

Bekijk je de volgende horoscopen voor John CenaDeel ons op de socials!

Ontvang karma door je resultaat of onze inhoud te delen op de socials!


Terug naar beroemdheden horoscopen

Fortune teller articles

Nostradamus 2023

Voorspellingen van Nostradamus voor 2023

Lees snel wat de voorspellingen van Nostradamus zijn voor 2023!

Horoscoop
De horoscoop van vandaag!

Onze gratis online en dagelijkse horoscoop geeft je inzichten over je dagelijks leven! Ben je benieuwd hoe vandaag eruit zal zien? Lees hier je horoscoop voor morgen!

Baba Vanga
Wie is Baba Vanga?

Baba Vanga was een Bulgaarse mystica en helderziende die bekendheid verwierf door haar vermeende vermogen om profetieën en voorspellingen over de toekomst te doen.