Jouw maandhoroscoop van September 2022

Jouw maandhoroscoop van September 2022

horoscoop

Beste lezer

Hieronder vind je alle sterrenbeelden en de bijbehorende horoscopen!

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!,
Jouw gratis waarzegster

Gepubliceerd: 14-09-2022


Deel ons op de socials!

Ontvang karma door je resultaat of onze inhoud te delen op de socials!


Ram - 21 Maart - 19 April

deze maand is het tijd om je te richten op discipline. Succes in het leven bestaat uit twee delen: positieve intentie en discipline. Discipline is noodzakelijk om de intentie te verwezenlijken. Begrijp dat iedereen gevoelens heeft en ga daar voorzichtig mee om. Behandel iemand anders zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Onthoud dit als je met anderen praat. Als je wilt dat anderen gelukkig zijn, richt je dan op compassie. Als je zelf gelukkig wilt zijn, richt je dan op compassie.

Over deze maandhoroscoop

Stier - 20 April - 20 Mei

Het leven is een delicate balans tussen het positieve en negatieve. Je maandhoroscoop geeft aan dat je je deze November zal richten op het positieve en het negatieve met vertrouwen tegemoet treedt. Als je niet open staat voor nieuwe ervaringen dan ben je niet in staat om geluk ten volle te ervaren. Voor die reden: omarm nieuwe ervaringen. Wees 1 met iedereen die je tegenkomt. Probeer met iedereen op een dieper niveau verbinding te maken. Zend niet, maar ontvang!

Over deze maandhoroscoop

Tweeling - 21 Mei - 20 Juni

Je maandhoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen. wellicht moet je deze November financiële zaken afhandelen. Erken ze en handel ze af op basis van je intuïtieve wijsheid. De juiste oplossing zal hierdoor ontstaan. Vertrouwen is gebaseerd op je afspraken nakomen. Dit geldt voor vertrouwen richting anderen en ook voor vertrouwen in jezelf. Zorg voor discipline in het nakomen van je afspraken en voel het vertrouwen groeien!

Over deze maandhoroscoop

Kreeft - 21 Juni - 22 Juli

Je maandhoroscoop geeft aan dat het tijd is om bepaalde zaken waar je al een tijd over nadenkt echt te gaan doen. Als je een uitdaging hebt onthoud dat je deze niet alleen hoeft aan te gaan. Verbind je met anderen die je erbij kunnen helpen. Samen bereik je meer. Wees moedig en vertrouw wat je gevoel je zegt. Volg je positieve intentie en heb vertrouwen in je eigen oordeel.

Over deze maandhoroscoop

Leeuw - 23 Juli - 22 Augustus

Je maandhoroscoop geeft aan dat mislukking niet bestaat. Enkel terugkoppeling bestaat. Accepteer de terugkoppeling en leer van de ervaring. Je gedachten zullen wellicht veelvuldig afdwalen naar het verleden of de toekomst. Stop dit proces, het enige moment dat je leeft is nu! Je creeert je eigen realiteit. Train en disciplineer je gedachten zodat deze enkel positief zijn. Hierdoor zal je gedrag ook positief zijn.

Over deze maandhoroscoop

Maagd - 23 Augustus - 22 September

Je hart zit op de juiste plek deze November. Neem tijd voor jezelf om te reflecteren en verbinding met jezelf te maken op een dieper niveau. Onthoud: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Breek met je oude gewoonten om vooruitgang te boeken in je leven. Onthoud dat wij in essentie allemaal gelijk zijn. Dit houdt in dat er geen verschil is tussen elkaar. Focus op harmonie!

Over deze maandhoroscoop

Weegschaal - 23 September - 22 Oktober

Het is het tijd om je instinct te volgen. Vertrouw jezelf en volg je eigen plan. Dit zal anderen inspireren om hetzelfde te doen! Als iemand negatief is naar jou toe probeer dan de neiging om hetzelfde te reageren. Daag jezelf uit om te begrijpen waarom die persoon zo reageert. Acteer met compassie. Focus op wat je wilt in plaats op wat je wilt veranderen. Focus op het licht in duistere momenten.

Over deze maandhoroscoop

Schorpioen - 23 Oktober - 21 November

Je maandhoroscoop zegt dat je aandacht mag geven aan wat jijzelf wilt in plaats van wat anderen van jou willen. Bedenk of je iets echt wilt voordat je 'ja' zegt Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt deze maand. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Wees lief voor jezelf. Neem tijd voor jezelf en denk aan je successen. Doe dit regelmatig zodat succes een gewoonte voor je wordt.

Over deze maandhoroscoop

Boogschutter - 22 November - 21 December

Deze maand is het van belang om je mannetje (of vrouwtje) te staan. Voor jezelf kiezen is noodzakelijk om uiteindelijk voor anderen te kunnen zorgen. Verspil je energie niet aan mensen die je hierdoor egoïstisch vinden. Als je je niet optimaal voelt, deze maand erken dat dan. Zorg dat je rust en ruimte voor jezelf neemt en accepteer dat het even niet zo gaat als je had gehoopt. Ga er zo goed mogelijk mee om.

Over deze maandhoroscoop

Steenbok - 22 December - 19 Januari

Volgens je sterrenbeeld dien je meer tijd te besteden aan degenen waar je veel om geeft. Ga de verbinding echt aan met deze personen Als je veel weerstand bemerkt bij iemand waar je mee omgaat begrijp dan dat communicatie twee kanten op werkt. Onderzoek wat jij kan veranderen om de weerstand te verminderen. Wees vastbesloten om vrolijk en gelukkig te zijn in welke situatie dan ook. Tegenslag is niet bepaald door de omstandigheden, maar onze houding ten opzichte van deze situatie. Doorbreek dit patroon.

Over deze maandhoroscoop

Waterman - 20 Januari - 18 Februari

Je hart zit op de juiste plek deze maand. Neem tijd voor jezelf om te reflecteren en verbinding met jezelf te maken op een dieper niveau. Om de kans te vergroten dat iets werkelijkheid wordt wat je graag wilt, schrijf het op. Deel dit met andere mensen waardoor je de uitkomst positief beïnvloedt. Concentreer op hoe jij je voelt, niet op hoe iets een ander beinvloedt. Als je intentie goed is zal het effect op anderen ook goed zijn.

Over deze maandhoroscoop

Vissen - 19 Februari - 20 Maart

Je maandhoroscoop geeft aan dat je je deze November op mindfulness moet richten. Aanschouw zaken met mildheid en vertedering en bemerk de positieve invloed van deze benadering. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Geluk is niet afhankelijk van externe omstandigheden. Geluk wordt aangestuurd door je eigen mentaliteit.

Over deze maandhoroscoop

Artikelen TERUG NAAR DE HOMEPAGE