Jouw daghoroscoop van Maandag 19-09-2022

Jouw daghoroscoop van Maandag 19-09-2022

horoscoop

Welkom beste lezer!

Hieronder vind je alle sterrenbeelden en de bijbehorende horoscopen!

Hopelijk tot snel!,
Jouw gratis waarzegster

Gepubliceerd: 18-09-2022


Deel ons op de socials!

Ontvang karma door je resultaat of onze inhoud te delen op de socials!


Ram - 21 Maart - 19 April

Je daghoroscoop geeft aan dat je je moet richten op voelen in plaats van denken. Stuur je gedachten op een mini vakantie en luister naar je gevoelens. Ontdek je potentieel. Begrijp dat luiheid niet hetzelfde is als niks doen. Je kan nog steeds lui zijn al doe je heel veel dingen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet. Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

Over deze dagelijkse horoscoop

Stier - 20 April - 20 Mei

Deze Maandag is het tijd om je te richten op verbinding. Verbinding met jezelf en met anderen. Om met anderen te kunnen verbinden moet je eerst in verbinding zijn met jezelf. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Je leven is zinvol als jij het leven ten volle durft te omarmen. Pas dit concept vandaag toe in je leven.

Over deze dagelijkse horoscoop

Tweeling - 21 Mei - 20 Juni

Deze Maandag is het tijd om je te richten op discipline. Succes in het leven bestaat uit twee delen: positieve intentie en discipline. Discipline is noodzakelijk om de intentie te verwezenlijken. Als je vandaag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Wees vastbesloten om vrolijk en gelukkig te zijn in welke situatie dan ook. Tegenslag is niet bepaald door de omstandigheden, maar onze houding ten opzichte van deze situatie. Doorbreek dit patroon.

Over deze dagelijkse horoscoop

Kreeft - 21 Juni - 22 Juli

Je daghoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen. Probeer zaken anders te benaderen vandaag. Als je dit niet doet zullen deze zaken ook niet anders zijn. Onthoud dat de ervaring die je nu hebt de juiste ervaring is voor dit moment. Soms win je, soms leer je….

Over deze dagelijkse horoscoop

Leeuw - 23 Juli - 22 Augustus

Vandaag is het verstandig je hersenen op een mini vakantie te sturen. Hierdoor zal de stroom van onrustige gedachten afnemen. Geniet van de stilte en ruimte en luister naar je lichaam. Als je veel weerstand bemerkt bij iemand waar je mee omgaat begrijp dan dat communicatie twee kanten op werkt. Onderzoek wat jij kan veranderen om de weerstand te verminderen. Focus op de 'flow' van het het leven. Onthoud dat iedereen z'n eigen ritme & snelheid heeft.

Over deze dagelijkse horoscoop

Maagd - 23 Augustus - 22 September

Het leven is een delicate balans tussen het positieve en negatieve. Je daghoroscoop geeft aan dat je je vandaag zal richten op het positieve en het negatieve met vertrouwen tegemoet treedt. Je verbeeldingskracht kan vandaag de overhand hebben. Geniet van dit proces en wees voorzichtig om niet de realiteit uit het oog te verliezen. Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

Over deze dagelijkse horoscoop

Weegschaal - 23 September - 22 Oktober

Je sterrenbeeld geeft aan dat je je vandaag moet richten op de oplossing en niet het probleem. Ga over naar actie. Als je een uitdaging hebt onthoud dat je deze niet alleen hoeft aan te gaan. Verbind je met anderen die je erbij kunnen helpen. Samen bereik je meer. Je leven is zinvol als jij het leven ten volle durft te omarmen. Pas dit concept vandaag toe in je leven.

Over deze dagelijkse horoscoop

Schorpioen - 23 Oktober - 21 November

Vandaag zul je je dienstbaar opstellen naar anderen. Deel je geluk met andere en voel hoe geweldig het is om te delen. Als je je niet optimaal voelt vandaag, erken dat dan. Zorg dat je rust en ruimte voor jezelf neemt en accepteer dat het vandaag niet jouw dag is. Ga er zo goed mogelijk mee om. Wees vastbesloten om vrolijk en gelukkig te zijn in welke situatie dan ook. Tegenslag is niet bepaald door de omstandigheden, maar onze houding ten opzichte van deze situatie. Doorbreek dit patroon.

Over deze dagelijkse horoscoop

Boogschutter - 22 November - 21 December

Volgens je sterrenbeeld dien je deze Maandag een lange wandeling te maken met iemand waar je veel om geeft. Ga de verbinding echt aan met deze persoon Vandaag zul je geconfronteerd worden met twee verschillende werkelijkheden. Twee groepen die je beiden belangrijk vindt staan tegen over elkaar en kiezen zal lastig voor je zijn omdat je beide standpunten begrijpt. Onthoud dat de ervaring die je nu hebt de juiste ervaring is voor dit moment. Soms win je, soms leer je….

Over deze dagelijkse horoscoop

Steenbok - 22 December - 19 Januari

Romantiek staat boven aan de prioriteitenlijst deze Maandag. Zorg ervoor dat je hierover een goed gesprek hebt en/of je gevoelens uit ten opzichte van iemand waar je om geeft. Accepteer de dingen zoals ze zijn. Als je je verzet of de situatie ontkent zoals die is, zul je niet in staat zijn om vooruitgang te boeken in het leven. Focus op de 'flow' van het het leven. Onthoud dat iedereen z'n eigen ritme & snelheid heeft.

Over deze dagelijkse horoscoop

Waterman - 20 Januari - 18 Februari

Vandaag is het van belang om je mannetje te staan. Voor jezelf kiezen is noodzakelijk om uiteindelijk voor anderen te kunnen zorgen. Verspil je energie niet aan mensen die je hierdoor egoistisch vinden. Begrijp dat luiheid niet hetzelfde is als niks doen. Je kan nog steeds lui zijn al doe je heel veel dingen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet. Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

Over deze dagelijkse horoscoop

Vissen - 19 Februari - 20 Maart

Het leven is wat je er nu deze Maandag van maakt. Leef het in dit moment. Richt op wat je nu doet en accepteer de situatie zoals die nu is. Zorg dat je niet onderdeel van het probleem bent, maar onderdeel van de oplossing. Wees het licht niet de duisternis. Je leven is zinvol als jij het leven ten volle durft te omarmen. Pas dit concept deze Maandag toe in je leven.

Over deze dagelijkse horoscoop

Artikelen TERUG NAAR DE HOMEPAGE