Jouw daghoroscoop van Dinsdag 20-09-2022

Jouw daghoroscoop van Dinsdag 20-09-2022

horoscoop

Goedendag!

Hieronder vind je alle sterrenbeelden en de bijbehorende horoscopen!

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!,
Jouw gratis waarzegster

Gepubliceerd: 19-09-2022


Deel ons op de socials!

Ontvang karma door je resultaat of onze inhoud te delen op de socials!


Ram - 21 Maart - 19 April

Vandaag is het tijd om je te richten op vertrouwen. Vertrouw in jezelf en vertrouw in anderen. Om anderen te kunnen vertrouwen moet je jezelf ook vertrouwen. Dit doe je door je afspraken met jezelf na te komen. Als iemand negatief is naar jou toe probeer dan de neiging om hetzelfde te reageren. Daag jezelf uit om te begrijpen waarom die persoon zo reageert. Acteer met compassie. Duizenden kaarsen kunnen aangestoken worden met 1 kaars en de ene kaars brand nog steeds even lang. Geluk werkt net zo, het zal niet minder worden als het deelt met anderen.

Over deze dagelijkse horoscoop

Stier - 20 April - 20 Mei

Vandaag is het tijd om je te richten op vrijheid. Vrijheid voor jezelf en voor anderen. Om vrijheid aan anderen te kunnen geven zul je eerst vrijheid aan jezelf moeten geven. Probeer deze Dinsdag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. De kennis waar je naar op zoek bent staat geschreven in je hart. Het komt van binnen, het is niet buiten jezelf te vinden.

Over deze dagelijkse horoscoop

Tweeling - 21 Mei - 20 Juni

Je daghoroscoop geeft aan dat je je op mindfulness moet richten. Aanschouw zaken met mildheid en vertedering en bemerk de positieve invloed van deze benadering. Om de kans te vergroten dat iets werkelijkheid wordt wat je graag wilt, schrijf het op. Deel dit met andere mensen waardoor je de uitkomst positief beïnvloedt. Als je wilt dat anderen gelukkig zijn, richt je dan op compassie. Als je zelf gelukkig wilt zijn, richt je dan op compassie.

Over deze dagelijkse horoscoop

Kreeft - 21 Juni - 22 Juli

Je daghoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen! Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt vandaag. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Bekijk het leven als een jong kind om ten volste te genieten van het leven. Bekijk situaties met interesse, vertedering, nieuwsgierigheid en bewuste aandacht. Zoek naar de positieve intentie.

Over deze dagelijkse horoscoop

Leeuw - 23 Juli - 22 Augustus

Vandaag is een speciale dag voor jou. Je benadert situaties met een bewuste aandacht waardoor je de situatie beter de baas bent Als je veel weerstand bemerkt bij iemand waar je mee omgaat begrijp dan dat communicatie twee kanten op werkt. Onderzoek wat jij kan veranderen om de weerstand te verminderen. Respecteer dat iedereen anders is. Focus op wat we gemeen hebben op een hoger spiritueel niveau. Focus op geluk, liefde en wijsheid

Over deze dagelijkse horoscoop

Maagd - 23 Augustus - 22 September

Je daghoroscoop zegt dat de inzichten die je in je dromen hebt gekregen er voor zorgen dat je belangrijke zaken op orde stelt. Wellicht moet je deze Dinsdag financiele zaken afhandelen. Erken ze en handel ze af op basis van je intuitieve wijsheid. De juiste oplossing zal hierdoor ontstaan. Duizenden kaarsen kunnen aangestoken worden met 1 kaars en de ene kaars brand nog steeds even lang. Geluk werkt net zo, het zal niet minder worden als het deelt met anderen.

Over deze dagelijkse horoscoop

Weegschaal - 23 September - 22 Oktober

Je hart zit op de juiste plek vandaag. Neem tijd voor jezelf om te reflecteren en verbinding met jezelf te maken op een dieper niveau. Onderzoek je gevoel als je bemerkt dat iets je tegenhoudt. Probeer het deze keer anders op te lossen dan dat je voorheen deed. De kennis waar je naar op zoek bent staat geschreven in je hart. Het komt van binnen, het is niet buiten jezelf te vinden.

Over deze dagelijkse horoscoop

Schorpioen - 23 Oktober - 21 November

Je daghoroscoop zegt dat je aandacht mag geven aan wat jijzelf wilt in plaats van wat anderen van jou willen. Bedenk of je iets echt wilt voordat je 'ja' zegt Als je bemerkt dat je vandaag heel erg gericht bent op het resultaat zorg dan dat je meer richt op het proces. Wees moedig en leef in het moment. Als je wilt dat anderen gelukkig zijn, richt je dan op compassie. Als je zelf gelukkig wilt zijn, richt je dan op compassie.

Over deze dagelijkse horoscoop

Boogschutter - 22 November - 21 December

Deze Dinsdag zul je je creatieve potentieel de vrije hand geven. Schrijf je gedachten op en bespreek ze met dierbaren om deze prachtige inzichten te delen. Het lijkt erop dat je vandaag als brug wilt dienen tussen mensen met een verschil van mening. Onthoud dat dingen vaak niet zo zwart en wit zijn als dat ze geschetst worden. Bekijk het leven als een jong kind om ten volste te genieten van het leven. Bekijk situaties met interesse, vertedering, nieuwsgierigheid en bewuste aandacht. Zoek naar de positieve intentie.

Over deze dagelijkse horoscoop

Steenbok - 22 December - 19 Januari

Vandaag is het tijd om je instinct te volgen. Vertrouw jezelf en volg je eigen plan. Dit zal anderen inspireren om hetzelfde te doen! Als je niet open staat voor nieuwe ervaringen dan ben je niet in staat om geluk ten volle te ervaren. Voor die reden: omarm nieuwe ervaringen. Respecteer dat iedereen anders is. Focus op wat we gemeen hebben op een hoger spiritueel niveau. Focus op geluk, liefde en wijsheid

Over deze dagelijkse horoscoop

Waterman - 20 Januari - 18 Februari

Je sterrenbeeld geeft aan dat je deze Dinsdag tijd moet besteden om mensen in je omgeving te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn. Bedenk hoe blij zij met dit nieuws zullen zijn en hoe gelukkig jij daar weer van wordt! Als iemand negatief is naar jou toe probeer dan de neiging om hetzelfde te reageren. Daag jezelf uit om te begrijpen waarom die persoon zo reageert. Acteer met compassie. Duizenden kaarsen kunnen aangestoken worden met 1 kaars en de ene kaars brand nog steeds even lang. Geluk werkt net zo, het zal niet minder worden als het deelt met anderen.

Over deze dagelijkse horoscoop

Vissen - 19 Februari - 20 Maart

Vandaag is een speciale dag voor je. Voel de verbondenheid met je omgeving en doe je voordeel van dit bewustzijn. Vertrouw op je intuïtie en acteer daarop. Probeer deze Dinsdag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. De kennis waar je naar op zoek bent staat geschreven in je hart. Het komt van binnen, het is niet buiten jezelf te vinden.

Over deze dagelijkse horoscoop

Artikelen TERUG NAAR DE HOMEPAGE