Jouw daghoroscoop van Zaterdag 17-10-2020

Hoe gaat het met je?

Laten we snel kijken wat onze horoscopen jou te vertellen hebben deze dag!

Hieronder vind je alle sterrenbeelden en de bijbehorende horoscopen!

Ik wens je een hele fijne dag!,
Jouw gratis waarzegster

Gepubliceerd: 16-10-2020horoscoop

ram - 21 Maart - 19 April

Vandaag is een speciale dag voor je. Voel de verbondenheid met je omgeving en doe je voordeel van dit bewustzijn. Vertrouw op je intuïtie en acteer daarop. Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt deze Zaterdag. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.

stier - 20 April - 20 Mei

Je daghoroscoop geeft aan dat je je moet richten op voelen in plaats van denken. Stuur je gedachten op een mini vakantie en luister naar je gevoelens. Ontdek je potentieel! Begrijp dat iedereen gevoelens heeft en ga daar voorzichtig mee om. Behandel iemand anders zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Onthoud dit als je met anderen praat. Verwarring is de weg naar een nieuwe realiteit. Omarm de verwarring zolang deze draagbaar is voor je om zo op een nieuw & hoger levensniveau te komen.

tweeling - 21 Mei - 20 Juni

Vandaag is het tijd om je te richten op vrijheid. Vrijheid voor jezelf en voor anderen. Om vrijheid aan anderen te kunnen geven zul je eerst vrijheid aan jezelf moeten geven. Als je deze Zaterdag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Focus op de 'flow' van het het leven. Onthoud dat iedereen z'n eigen ritme & snelheid heeft.

kreeft - 21 Juni - 22 Juli

Vandaag is het tijd om je te richten op discipline. Succes in het leven bestaat uit twee delen: positieve intentie en discipline. Discipline is noodzakelijk om de intentie te verwezenlijken. Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt deze Zaterdag. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.

leeuw - 23 Juli - 22 Augustus

Je daghoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen. Begrijp dat iedereen gevoelens heeft en ga daar voorzichtig mee om. Behandel iemand anders zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Onthoud dit als je met anderen praat. Verwarring is de weg naar een nieuwe realiteit. Omarm de verwarring zolang deze draagbaar is voor je om zo op een nieuw & hoger levensniveau te komen.

maagd - 23 Augustus - 22 September

Deze Zaterdag is het verstandig je hersenen op een mini vakantie te sturen. Hierdoor zal de stroom van onrustige gedachten afnemen. Geniet van de stilte en ruimte en luister naar je lichaam. Als je vandaag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Focus op de 'flow' van het het leven. Onthoud dat iedereen z'n eigen ritme & snelheid heeft.

weegschaal - 23 September - 22 Oktober

Je daghoroscoop zegt dat de inzichten die je in je dromen hebt gekregen er voor zorgen dat je belangrijke zaken op orde stelt. Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt vandaag. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.

schorpioen - 23 Oktober - 21 November

Je sterrenbeeld geeft aan dat je je vandaag moet richten op de oplossing en niet het probleem. Ga over naar actie! Begrijp dat iedereen gevoelens heeft en ga daar voorzichtig mee om. Behandel iemand anders zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Onthoud dit als je met anderen praat. Verwarring is de weg naar een nieuwe realiteit. Omarm de verwarring zolang deze draagbaar is voor je om zo op een nieuw & hoger levensniveau te komen.

boogschutter - 22 November - 21 December

Je daghoroscoop zegt dat je aandacht mag geven aan wat jijzelf wilt in plaats van wat anderen van jou willen. Bedenk of je iets echt wilt voordat je 'ja' zegt. Als je vandaag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Focus op de 'flow' van het het leven. Onthoud dat iedereen z'n eigen ritme & snelheid heeft.

steenbok - 22 December - 19 Januari

Volgens je sterrenbeeld dien je deze Zaterdag een lange wandeling te maken met iemand waar je veel om geeft. Ga de verbinding echt aan met deze persoon! Wees voorzichtig hoe je je energie besteedt deze Zaterdag. Als je je energie verspilt aan zaken die niet belangrijk zijn voor je dan zullen negatieve emoties ontstaan. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.

waterman - 20 Januari - 18 Februari

Vandaag is het tijd om je instinct te volgen. Vertrouw jezelf en volg je eigen plan. Dit zal anderen inspireren om hetzelfde te doen. Begrijp dat iedereen gevoelens heeft en ga daar voorzichtig mee om. Behandel iemand anders zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Onthoud dit als je met anderen praat. Verwarring is de weg naar een nieuwe realiteit. Omarm de verwarring zolang deze draagbaar is voor je om zo op een nieuw & hoger levensniveau te komen.

vissen - 19 Februari - 20 Maart

Vandaag is het van belang om je mannetje te staan. Voor jezelf kiezen is noodzakelijk om uiteindelijk voor anderen te kunnen zorgen. Verspil je energie niet aan mensen die je hierdoor egoistisch vinden. Als je deze Zaterdag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Focus op de 'flow' van het het leven. Onthoud dat iedereen z'n eigen ritme & snelheid heeft.

Artikelen TERUG NAAR DE HOMEPAGE
Over Jouw daghoroscoop van Zaterdag 17-10-2020

Hier vind je dagelijks nieuwe artikelen over horoscopen en overige voorspellingen!hier zijn alle horoscopen van vandaag! Wij wensen je een fijne dag en veel plezier met lezen!


Tags

Waarzegster  Voorspellingen  Artikelen over voorspellingen  daghoroscoop artikelen  helderziende  voorspel mijn toekomst  mijn toekomst  toekomst voorspellingen  ik wil mijn toekomst weten  gratis 
Bekijk hier je dagelijks gepubliceerde horoscopen en gerelateerde artikelen rondom voorspellingen!