Jouw daghoroscoop van Maandag 19-10-2020

Welkom beste lezer!

Benieuwd naar wat er met jou gaat gebeuren deze dag? Wees de eerste die het weet door het lezen van jouw daghoroscoop! !

Hieronder vind je alle sterrenbeelden en de bijbehorende horoscopen!

Hopelijk tot snel!,
Jouw gratis waarzegster

Gepubliceerd: 18-10-2020horoscoop

ram - 21 Maart - 19 April

Je daghoroscoop geeft aan dat je je moet richten op voelen in plaats van denken. Stuur je gedachten op een mini vakantie en luister naar je gevoelens. Ontdek je potentieel! Begrijp dat luiheid niet hetzelfde is als niks doen. Je kan nog steeds lui zijn al doe je heel veel dingen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet! Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

stier - 20 April - 20 Mei

Vandaag is het tijd om je te richten op verbinding. Verbinding met jezelf en met anderen. Om met anderen te kunnen verbinden moet je eerst in verbinding zijn met jezelf. Probeer vandaag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt. Nu!

tweeling - 21 Mei - 20 Juni

Vandaag is het tijd om je te richten op discipline. Succes in het leven bestaat uit twee delen: positieve intentie en discipline. Discipline is noodzakelijk om de intentie te verwezenlijken. Als je wilt dat iets een succes wordt dan is enkel intentie niet voldoende. Discipline is net zo belangrijk. Vecht tegen je luiheid. Onthoud dat wij in essentie allemaal gelijk zijn. Dit houdt in dat er geen verschil is tussen elkaar. Focus op harmonie!

kreeft - 21 Juni - 22 Juli

Je daghoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen. Begrijp dat luiheid niet hetzelfde is als niks doen. Je kan nog steeds lui zijn al doe je heel veel dingen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet! Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

leeuw - 23 Juli - 22 Augustus

Deze Maandag is het verstandig je hersenen op een mini vakantie te sturen. Hierdoor zal de stroom van onrustige gedachten afnemen. Geniet van de stilte en ruimte en luister naar je lichaam. Probeer vandaag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt. Nu!

maagd - 23 Augustus - 22 September

Het leven is een delicate balans tussen het positieve en negatieve. Je daghoroscoop geeft aan dat je je vandaag zal richten op het positieve en het negatieve met vertrouwen tegemoet treedt. Als je wilt dat iets een succes wordt dan is enkel intentie niet voldoende. Discipline is net zo belangrijk. Vecht tegen je luiheid. Onthoud dat wij in essentie allemaal gelijk zijn. Dit houdt in dat er geen verschil is tussen elkaar. Focus op harmonie!

weegschaal - 23 September - 22 Oktober

Je sterrenbeeld geeft aan dat je je vandaag moet richten op de oplossing en niet het probleem. Ga over naar actie! Begrijp dat luiheid niet hetzelfde is als niks doen. Je kan nog steeds lui zijn al doe je heel veel dingen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet! Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

schorpioen - 23 Oktober - 21 November

Vandaag zul je je dienstbaar opstellen naar anderen. Deel je geluk met andere en voel hoe geweldig het is om te delen. Probeer deze Maandag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt. Nu!

boogschutter - 22 November - 21 December

Volgens je sterrenbeeld dien je deze Maandag een lange wandeling te maken met iemand waar je veel om geeft. Ga de verbinding echt aan met deze persoon! Als je wilt dat iets een succes wordt dan is enkel intentie niet voldoende. Discipline is net zo belangrijk. Vecht tegen je luiheid. Onthoud dat wij in essentie allemaal gelijk zijn. Dit houdt in dat er geen verschil is tussen elkaar. Focus op harmonie!

steenbok - 22 December - 19 Januari

Romantiek staat boven aan de prioriteitenlijst deze Maandag. Zorg ervoor dat je hierover een goed gesprek hebt en/of je gevoelens uit ten opzichte van iemand waar je om geeft. Begrijp dat luiheid niet hetzelfde is als niks doen. Je kan nog steeds lui zijn al doe je heel veel dingen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet! Ontdek en plek in jezelf waar je geluk en liefde voelt. Weet dat je dit kunt vinden als je het nodig hebt om pijn en weerstand te verdrijven.

waterman - 20 Januari - 18 Februari

Deze Maandag is het van belang om je mannetje te staan. Voor jezelf kiezen is noodzakelijk om uiteindelijk voor anderen te kunnen zorgen. Verspil je energie niet aan mensen die je hierdoor egoistisch vinden. Probeer vandaag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt. Nu!

vissen - 19 Februari - 20 Maart

Het leven is wat je er nu vandaag van maakt. Leef het in dit moment. Richt op wat je nu doet en accepteer de situatie zoals die nu is. Als je wilt dat iets een succes wordt dan is enkel intentie niet voldoende. Discipline is net zo belangrijk. Vecht tegen je luiheid. Onthoud dat wij in essentie allemaal gelijk zijn. Dit houdt in dat er geen verschil is tussen elkaar. Focus op harmonie!

Artikelen TERUG NAAR DE HOMEPAGE
Over Jouw daghoroscoop van Maandag 19-10-2020

Hier vind je dagelijks nieuwe artikelen over horoscopen en overige voorspellingen!hier zijn alle horoscopen van vandaag! Wij wensen je een fijne dag en veel plezier met lezen!


Tags

Waarzegster  Voorspellingen  Artikelen over voorspellingen  daghoroscoop artikelen  helderziende  voorspel mijn toekomst  mijn toekomst  toekomst voorspellingen  ik wil mijn toekomst weten  gratis 
Bekijk hier je dagelijks gepubliceerde horoscopen en gerelateerde artikelen rondom voorspellingen!